Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кръстаич: Съжалявам заради момчетата, не повтаряме грешките си

10 септември 2023, 21:43 часа • 1298 прочитания

Селекционерът на националния отбор по футбол на България Младен Кръстаич даде своето мнение след загубата от Черна гора в двубой от петия кръг на квалификационна група G за Евро 2024. Сърбинът смята, че "лъвовете" не повтарят грешките си, а причината за поражението срещу "храбрите соколи" е липсата на късмет.

"Държахме инициативата"

„Със сигурност държахме инициативата през целия мач. В края на първото полувреме изпуснахме своята инициатива и Черна гора се възползва, но през второто успяхме отново да установим контрол. Бях сигурен, че през второто полувреме ще реагираме и ще вкараме гол, но за съжаление загубихме мача“, започна Кръстаич.

ОЩЕ: Голмайсторът на България: Малшанс, Черна гора не игра по-добре от нас

Според Кръстаич България не повтаря грешките си

„Не мога да кажа, че повтаряме грешките си. Липса на късмет. Можехме да спечелим срещу Черна гора още в Разград, а заслужавахме да победим и днес, защото създадохме много положения. Заслужавахме победата и срещу Литва, и срещу Сърбия", продължи специалистът.

За кого му е тъжно на Кръстаич

"Тъжно ми е заради момчетата, които са в началото на своите кариери. Не ми е тъжно за мен, защото аз съм преминал през това като играч, както и като селекционер. Ако сте видели нещо лошо, е от моя страна. Всичко позитивно е за играчите“, коментира селекционерът на националния отбор по футбол на България.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес