Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кръстаич изуми: На прав път сме, доволен съм

07 септември 2023, 22:08 часа • 1794 прочитания

Селекционерът на националния отбор по футбол на България Младен Кръстаич изуми с изказването си след загубата с 0:1 от Иран в контрола. Сърбинът сподели, че според него родният тим е на прав път и допълни, че е доволен от видяното в срещата.

Изказването на Кръстаич е доста странно предвид факта, че от началото на годината България няма победа във вече пет мача поред – равенства със Сърбия и Литва и загуби от Унгария, Черна гора и Иран. Въпреки това наставникът на националния отбор успя да намери позитиви в представянето си срещу персите.

Кръстаич похвали тима след загубата

Младен Кръстаич

„През първото полувреме оставахме прекалено далеч от противника в дефанзивен план. Не успяхме да ги пресираме добре. Имахме добър контрол над топката, но играхме със страх. Като казвам, че играхме зле в защита имам предвид целия отбор“.

„Имахме един добър противник срещу нас и затова не създадохме толкова положения, но се опитахме. Доволен съм, че дойде много публика и подкрепиха момчетата. Може би ще ни трябва повече време, за да играем, както искаме, но мисля, че сме на прав път“, обясни Кръстаич.

Капитанът на националния отбор Кирил Десподов пък бе категоричен, че футболистите не могат да си правят "чики-рики".

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес