Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Кръстаич чака да си лапне неустойката и да ни каже "Довиждане, България!"

19 октомври 2023, 10:13 часа • 1645 прочитания

Бившият нападател на Левски Петър Курдов коментира в свой стил случващото се в националния отбор по футбол. Той смята, че селекционерът Младен Кръстаич вече е в очакване да го освободят, за да вземе и неустойка за преждевременното прекратяване на договора му. За такава клауза се заговори в последните дни.

Младен Кръстаич си чака неустойката

„Не го познавам лично Младен Кръстаич. Да Ви кажа честно, че нямам мнение, но предпочитам да е български специалист, отколкото да е чуждестранен."

Виждам, че на него много не му дреме, защото той чака да го освободят и да си лапне неустойката и да ни каже: „Довиждане, България“! Няма друга причина за мен, а и доколкото знам има добра неустойка по договора“, коментира Курдов пред SportLive.bg.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Втората цедка на Кръстаич и БФС

Младен Кръстаич

Кой носи вина за слабото представяне на националния отбор?

Според Петър Курдов обаче основна вина за слабото представяне на националния отбор носят самите играчи, а не Българският футболен съюз, и в частност президентът Борислав Михайлов.

"Аз не мисля, че Боби Михайлов е виновен на 100%. Има ли нещо, което той да не им подсигурява на футболистите на националния отбор, за да не могат да играят. Има ли причина да стигнеш до ниво национален отбор и да не можеш да играеш или да показваш това, на което си способен?", пита Курдов.

Цялото интервю с Петър Курдов четете в Sportlive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес