Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Крумовград показа на ЦСКА как се побеждава Корона, юноша на Левски блести

26 януари 2024, 20:33 часа • 5544 прочитания

Крумовград надви победилия преди дни ЦСКА Корона Келце с 2:1 в контрола от подготвителния лагер в Турция. В герой за "жълто-сините" се превърна юношата на Левски Александър Колев, който блесна с две попадения. Почетния гол за полския отбор реализира Трехо.

Александър Колев откри след асистенция на Серкан Юсеин

Тимът на Станислав Генчев поведе в 14-ата минута, когато Серкан Юсеин изведе Колев и централният нападател с шут под гредата откри резултата. До края на първото полувреме нови попадения не паднаха. В 68-ата минута Корона, който преди седмица подчини столичния гранд ЦСКА, възстанови паритета чрез Трехо.

ОЩЕ: ЦСКА представи трети нов, „червените“ взеха един от най-перспективните родни защитници

ВАР-ът на Actualno

Поляците изтърваха дузпа, Колев ги наказа

В 84-тата минута поляците пропуснаха дузпа, за което бяха наказани миг по-късно от Колев. Таранът се възползва от асистенция на Китанов и реализира на празна врата. Това бе втора победа за Крумовград в южната ни съседка след успеха срещу унгарския Кечкемет (3:1). Тимът има и равенство с друг полски състав Заглембе (1:1).

Ботев Пловдив остава без победа в Турция

В същото време Ботев Пловдив отстъпи с 0:2 на лидера в унгарското първенство ФК Пакши. „Канарчетата“ допуснаха две попадения в рамките само на две минути в началото на втората част, дело на Даниел Боде. Това бе втора проверка за „жълто-черните“ на турска земя след загубата от полския Гурник (Забже). 

ОЩЕ: Изпълкомът потвърди: Конгресът на БФС ще е на 15 март

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес