Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Край на бойкота на "София Запад" извън стадиона, ще протестира от Сектор Б

23 април 2024, 12:38 часа • 3508 прочитания

Крайната фенска фракция "София Запад" обяви, че се завръща в Сектор Б, за да подкрепи Левски в предстоящото дерби срещу ЦСКА и в останалите мачове до края на сезона. Организацията обаче ще продължи да протестира срещу ръководството на клуба.

"София Запад" се завръща в Сектор Б

От "София Запад" призоваха всички сини братя за пълна подкрепа от трибуните. Организацията подчерта, че подкрепата не е за "пропаднали комарджии и футболисти със съмнителни качества", а за емблемата и името на клуба. И добавиха, че заедно ще изчистят своя дом от въпросните "индивиди".

Ето какво гласи позицията на "София Запад":

"Левскари, смятаме, че показахме на ръководството и играчите, че без нас не е същото и никога няма да бъде такова. Използваме момента не просто да заявим нашата позиция, а да призовем всички сини братя за пълна подкрепа от трибуните.

Левски - ЦСКА футболно хулиганство

Подкрепа не към пропаднали комарджии и футболисти със съмнителни качества, а към свещената за всички ни емблема и име! Заедно ще изчистим своя дом от гореспоменатите индивиди. Рекламиращи и пропагандиращи зад емблемата на любимия ни клуб една от най-тежките зависимости, откраднала много човешки съдби и животи.

Нашата организация е посветила цялото си съществуване, за да засвидетелства любовта към Отбора на народа. Ние няма да позволим гаврата с клуба да продължава, а позицията си ще заявим във всеки един от оставащите 5 кръга в нашия втори дом - сектор Б!"

ОЩЕ: „Хазартно зависим деградирал човек“: Шефът на „Левски на левскарите“ с нова атака по Сираков

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес