Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Костов запази "коз" на Левски за реванша с Апоел Беер Шева

14 август 2023, 10:32 часа • 2454 прочитания

Наставникът на Левски Николай Костов запази един от козовете си за реванша срещу Апоел Беер Шева в третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Става въпрос за Жереми Петрис, който не взе участие при победата над Ботев Враца, но ще бъде на линия за мача с Апоел в четвъртък.

Жереми Петрис се завръща в игра за Левски

Петрис се контузи при загубата от Локомотив Пловдив и не успя да вземе участие в първия мач с Апоел. След победата над Ботев Враца обаче Николай Костов разкри, че умишлено не е използвал Петрис, за да го съхрани за мача в Европа, в който най-вероятно ще играе.

Жереми Петрис

Инжекции ще държат Петрис в реванша срещу Апоел Беер Шева

Колегите от "Тема Спорт" пък твърдят, че бранителят ще вземе участие на инжекции. Десният бек е уверил треньорския щаб, че вече се чувства добре. Както и че ще излезе на инжекции срещу израелците, ако се наложи. Очаква се той да стартира от първата минута за "сините".

Двубоят срещу Апоел Беер Шева е съдбоносен за Левски, тъй като може да донесе сериозни приходи за клуба, както и шанс за влизане в групите на евротурнирите. В плейофите "сините" могат да се изправят срещу немския гранд Айтрахт Франкфурт, а потенциалното домакинство ще се състои на Националния стадион "Васил Левски".

В лагера на Апоел Беер Шева обаче също има положителни новини - звезда на отбора ще е на линия за мача на "Герена".

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес