Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Костов: Работим по селекцията, прословутите договори влияят на настроението (ВИДЕО)

07 ноември 2023, 21:16 часа • 1751 прочитания

Старши треньорът на Левски Николай Костов даде пресконференция след загубата на "сините" от ЦСКА 1948 в двубой от 16-ия кръг на Първа лига. Специалистът разкри плановете на клуба за бъдещи трансфери, от каквито според наставника има нужда. Костов коментира и темата с подновяването на договорите на част от своите възпитаници.

"Вижда се с просто око": Костов заговори за нови трансфери

"Имаме нужда от играчи, то се вижда с просто око. Няма да кажа на кои позиции, не е редно. Ще обърнем сериозно внимание на селекцията. Вече има разговори в тази посока. Имаме време да мислим, трябва да видим какво можем да променим. Не може да тренираме едно, а да играем друго. Ситуациите не ги отбелязахме и не е за първи път", заяви Костов относно поражението на Левски от ЦСКА 1948.

ОЩЕ: "Ще прозвучи налудничаво, но...": Костов похвали Левски след загубата от ЦСКА 1948 (ВИДЕО)

Левски ЦСКА 1948

"Не съм на себе си"

"Аз нямам претенции към нашия отбор, ние изглеждахме много добре в  днешния мач. Много съм доволен от това представяне, не съм доволен от резултата. Даже не съм на себе си", призна специалистът, който засегна и темата с подновяването на договорите. Част от звездите на "сините" все още не са подписали своите нови контракти.

Според треньора на Левски "прословутите" договори влияят на отбора

"Ръководството много силно ме подкрепя, не съм имал никога сложни въпроси за решаване. Доволен съм от екипа, с който работя, доволен съм от играчите по време на тренировки. Има някои неща, за които няма как да говоря, те са свързани с тези договори. Тези прословути договори влияят на настроението в отбора. Знаете, че за да вървят нещата, е нужно да има добро настроение. Но по този въпрос не мога повече да говоря. Има неща, които няма как да се усетят", завърши треньорът на Левски.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: А бе, къде е Боби?

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес