Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Костадинов: "Класическата лъжа" на Наско Сираков се оказа "класическа истина"

14 март 2023, 09:21 часа • 7663 прочитания

Председателят на сдружението "Левски на левскарите" Димитър Костадинов смята, че истината в Левски все пак е възтържествувала. Повод за това е действието на изпълнителния директор Иво Ивков да покаже офертите за Хосе Кордоба и Андриан Краев пред журналисти, но само пред избрани и без камери и записващи устройства.

Както е известно, в Левски бушува война по високите етажи, водена от една страна от собственика Наско Сираков, а от друга - от Ивков и старши треньора Станимир Стоилов. Миналата седмица Сираков заяви, че е "класическа лъжа" информацията, че е отказал 6 милиона лева за Кордоба. След това пък Мъри каза, че тази информация не е лъжа.

В понеделник "Левски на левскарите" дадоха пресконференция, на която поставиха ултиматум - който лъже, да си ходи от Левски, тъй като очевидно едната страна не казва истината. След действието на Ивков председателят на сдружението Костадинов заяви, че очевидно "класическата лъжа", за която говори Сираков, се е оказала "класическа истина".

"Доволни сме, че истината все пак възтържествува. Информацията, която господин Сираков обяви за "класическа лъжа" се оказа "класическа истина". Имало е оферти, които са били на така стойност, че са щели да спасят клуба и да освободят от тези зависимости, които са се натрупали през годините", сподели Димитър Костадинов пред БНТ.

"Левскарските ценности не ни позволяват да следваме лидери, които ни лъжат. За сметка на това съм щастлив, че вече има достойни и доказани лидери - Станимир Стоилов като старши треньор и Ивайло Ивков като изпълнителен директор", добави още той.

ОЩЕ: Мъри или Сираков: Сектор Б с позиция (ВИДЕО)

 

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес