Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кокала съсипа Лудогорец, намирисва му на тежка загуба от Фенербахче

25 октомври 2023, 17:05 часа • 3341 прочитания

Бившият треньор на Левски, Локомотив София и Локомотив Пловдив Емил Велев заяви, че „намирисва“ поредна много тежка загуба на Лудогорец в двубоя им срещу Фенербахче в груповата фаза на Лигата на конференциите. Кокала визира срамното поражение с 1:7 от Нордселанд в предния двубой.

Последният треньор направил Левски шампион на България коментира пред колегите от Sportlive.bg и назначението на Георги Дерменджиев. По думите му „Чичо едва ли познава играчите“. Емил Велев също така не знае как неговият колега ще комуникира с футболистите си, тъй като според него са прекалено много.

Георги Дерменджиев го чака доста работа

Лудогорец

„Намирисвам горе-долу подобен резултат в Турция. Нищо чудно пак да паднат със сериозна разлика. Аз просто казвам, че президентите си правят експериментите. От една страна трудно познават материята, а второ се подиграват с треньорската професия“.

„Смятам, че Чичо Гошо едва ли познава играчите на Лудогорец. Той може би сега ще се запознае с тях. Как ще си комуникира с чужденците вече е друг въпрос, защото са прекалено много. Предполагам, че той не е бил на някой мач на Лудогорец в последните 2 години. Вероятно ги е гледал по телевизията и сега тепърва ще се запознава с тях“.

„Той може би ще си има и други виждания за играта. Ще видим какво ще се случи. Никога такава промяна в началото не води до много добри неща, защото първо играчите трябва да свикнат с треньора и обратното“, каза Кокала.

Цялото интервю на Емил Велев пред Sportlive.bg може да прочетете ТУК.

Преди седмица Кокала се предложи за национален селекционер.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес