Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ключов играч на ЦСКА виси за дербитата с Локо Пловдив и Левски

25 септември 2023, 10:35 часа • 3110 прочитания

Столичният футболен гранд ЦСКА продължава да среща кадрови проблеми. От началото на сезона "червените" често остават в намален състав заради контузени играчи, а сега един от ключовите футболисти на тима е под въпрос за предстоящите дербита с Локомотив Пловдив и Левски.

Двама титуляри на ЦСКА не тренират

"Тема Спорт" съобщава, че бранителят Браян Кордоба не е взел участие в последната тренировка на ЦСКА на 24 септември. Същото важи и за Марселино Кареасо. И двамата започнаха като титуляри при гостуването на Ботев Пловдив, но бяха принудително заменени заради получени травми.

Браян Кордоба

Браян Кордоба под въпрос за следващите мачове на ЦСКА

Колумбийският бранител със сигурност ще пропусне домакинството на ЦСКА срещу Локомотив София на 28 септември, а има опасност той да не успее да се възстанови и за следващите мачове срещу Локо Пловдив на 2 октомври и срещу Левски на 8 октомври. В ЦСКА обаче ще опитат да го вдигнат на крака възможно по-скоро.

Марселино Кареасо също под въпрос

Ако Браян Кордоба не е на разположение, Нестор Ел Маестро ще трябва да избира между Мено Кох и Енес Махмутович. Що се отнася до Марселино Кареасо, неговата травма не е толкова сериозна и има шансове да бъде готов за игра още тази седмица в двубоя срещу Локо София.

ОЩЕ: ВАР-ЪТ НА ACTUALNO: Маестро започна да майстори 

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес