Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Клуб от Първа лига съзря "атака" от "доброжелатели": Нещата им няма да се получат!

17 септември 2023, 17:05 часа • 1986 прочитания

Българският елитен футболен тим Арда Кърджали излезе с позиция, с която опроверга слуховете, че се подготвя освобождаването на спортния директор Ивайло Петков и старши треньора Александър Тунчев. Ръководството на клуба определи тези слухове като "атаки" срещу клуба от "доброжелатели" (в кавички - б.р.).

Арда Кърджали с позиция за Ивайло Петков и Александър Тунчев

От Арда подчертаха, че и Ивайло Петков, и Александър Тунчев имат пълен картбланш, като първият може да се разпорежда на 100% с трансферите, докато вторият има свободата сам да си избирар титулярен състав. Клубът е доволен от посоката на развитие и очаква още успехи.

Ивайло Петков

Ето какво гласи позицията на Арда Кърджали:

"Ръководството на ПФК Арда категорично опровергава слуховете, според които спортният директор Ивайло Петков и старши треньорът Александър Тунчев ще бъдат освободени. Ние, като ръководство заставаме плътно зад тях и ги подкрепяме във всеки един момент. Разчитаме на двамата, които се справят с поставените задачи и цели. Напълно сме наясно от къде идват тези атаки, но на нашите „доброжелатели“ ще им кажем, че нещата им няма да се получат.

Отборът върви в правилна посока, направихме трансфери на футболисти извън България, привлякохме нови на тяхно място и успехите тепърва предстоят. Ивайло Петков има пълен картбланш относно трансферите, както и Александър Тунчев при избора на титулярен състав. Надяваме се, че по този начин ще внесем необходимото спокойство сред Вас и заедно ще се радваме на предстоящите успехи на Арда".

Преди дни отборът на Арда прегази Ботев Враца с "полет" към топ 4 на Първа лига (ВИДЕО)

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес