Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кирил Десподов: Ние заслужавахме победата, а не Черна гора

24 март 2023, 22:12 часа • 3908 прочитания

Капитанът на българския национален отбор по футбол Кирил Десподов смята, че България е заслужавала победата срещу Черна гора, а не черногорският тим. В крайна сметка обаче победата бе за Черна гора, а Десподов смята, че нищо не е приключило и има още мачове, в които "лъвовете" да се докажат.

"Не успяхме да намерим дълбочината. Не успяхме да си отбележим ситуациите, които имахме. Като цяло мисля, че заслужавахме ние да победим, а не Черна гора", заяви Кирил Десподов след края на двубоя, завършил при резултат 0:1.

ОЩЕ: Младен Кръстаич: Видях патриотизъм, но и притеснение

"Абсолютно лошо начало, но има още мачове. Трябва да си оправим ситуацията в понеделник. Окей, загубили сме, вдигаме главите и това е. Не може с една загуба да загърбим всичко", добави още той.

"Имаше много непринудени грешки отзад и не успяхме да пробием техните халфове. Затваряха ни добре и си изиграха добре мача. Не мисля, че изиграхме трагичен мач. Накрая имахме две ситуации да вкараме и ние, така че не мисля, че сме изиграли трагичен мач.

Трябва да се вдигаме, да продължаваме, млади момчета правят грешки, аз правя грешки. Няма безгрешни. Днес сме загубили, в понеделник може да спечелим, това е", завърши Десподов, цитиран от Sportlive.bg.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес