Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кирил Десподов: Използват националния отбор за шеги

28 ноември 2023, 21:10 часа • 4897 прочитания

Капитанът на българския национален отбор по футбол Кирил Десподов даде интересно интервю, в което анализира представянето на "трикольорите" в изминалия квалификационен цикъл за Евро 2024 и през цялата 2023 година. Според състезателя на ПАОК хората вече по навик се присмиват на футболистите от националната селекция.

Коментарът на Десподов за класирането на България

"Ако гледаме резултатите, които постигнахме през тази година, те наистина не са добри. Последни сме в групата със само 4 точки", заяви Десподов. Футболист номер 1 на България коментира още, че напоследък ситуацията около "лъвовете" е много негативна, но има светлина в тунела.

ОЩЕ: Заради БФС: Над 140 клуба са изправени пред фалит

Дните до Евро

Присмиват се на футболистите, шегуват се със загуби: Съдбата на България

"Започва да става навик на хората да не приемат сериозно националния отбор. Използват го, за да се присмиват на футболистите, да се шегуват, че не сме успели да победим Литва. Това не е добре за нас, защото ние някога няма да кажем, че е ок да не победим Литва. Напоследък ситуацията около националния отбор в България е много негативна. Тези мачове, които изиграхме срещу Сърбия и Унгария ни дават една позитивна посока", каза още бившият играч на Лудогорец.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Г-н президент, трябваше да си тръгнете с достойнство!

Спортните рубрики на Спортни новини - Actualno.com вече са онлайн!🤩 ✍️Всяка седмица Ви очакват коментари, анализи,...

Публикувахте от Спортни новини - Actualno.com в Понеделник, 27 ноември 2023 г.
Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес