Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кирил Десподов: Искаме победа срещу Литва и добър резултат срещу Сърбия

16 юни 2023, 11:18 часа • 1453 прочитания

Един от основните футболисти на националния отбор на България Кирил Десподов разкри каква е целта пред тима в предстоящите евроквалификации. Крилото на Лудогорец е категоричен, че „лъвовете“ искат задължителни 3 точки в двубоя с Литва утре, както и добър резултат срещу Сърбия на 20 юни.

Днес представителният ни тим замина за Вилнюс, където утре от 16:00 часа излиза срещу Литва. Кирил Десподов заяви, че всички в отбора тръгват с добро настроение и искат позитивен резултат. Той допълни, че у него и колегите му има доста натрупана умора от дългия сезон, но те ще трябва да я превъзмогнат и да играят за задължителна победа.

Национален отбор по футбол на България

„Отборът заминава с добро настроение. Подготвихме се добре и заминаваме за позитивен резултат. Има умора в повечето играчи, но успяхме да починем и да заредим батериите. Трябва обаче да се тренира. Когато няма резултати в отбора, нормално е да има напрежение".

"Ние искаме да победим Литва и да направим добър резултат срещу Сърбия. Хубавото е, че отиваме мотивирани, за да вземем максимума. Анализирахме отбора на Литва. Важното обаче е ние как ще играем. Надявам се да има резултат“, каза крилото на Лудогорец.

Вчера пък втори футболист отпадна от сметките на Младен Кръстаич за предстоящите мачове.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес