Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кирил Десподов: Бяхме длъжни да бием (ВИДЕО)

12 март 2023, 16:44 часа • 1779 прочитания

Футболист номер 1 на България за 2022 година Кирил Десподов получи приза за "Играч на мача" след двубоя между Лудогорец и Черно море, който завърши с победа за разградчани. 26-годишното крило имаше основна роля за успеха, вкарвайки хеттрик.

Десподов сподели, че отборът не е имал друга алтернатива, освен да бие в днешната среща. Той добави, че се радва да работи с новия треньор Ивайло Петев: "Щастлив съм, след като сме победили. Това е най-важното. Радвам се, че помогнах на отбора да измъкнем тежка победа. Ние нямахме друг избор. Всеки мач в момента е много важен. Всеки три точки са много важни. Нямахме друг избор, освен да реагираме по този начин и да победим след негативната серия, която не отива на Лудогорец", коментира Кирил.

ОЩЕ: Ангел Петричев: Ивайло Петев носи ДНК-то на Лудогорец (ВИДЕО)

"Г-н Петев е от много кратко време тук. Със сигурност ни даде по-голяма мотивация и спокойствие. Няма как да промени много неща за пет дни. Радвам се, че е тук. Отборът е щастлив, че г-н Петев ни е треньор", завърши своето интервю футболистът на българския шампион.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес