Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Като в рап клип: Назон облече всички в квартала си с фланелки на ЦСКА (ВИДЕО)

19 юни 2023, 09:43 часа • 1673 прочитания

Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон промотира „червените“ в родния си квартал в Париж. Той стори това като раздаде десетки фланелки на свои приятели и случайни хора. 28-годишният голмайстор в момента е с националния отбор на родината си в Маями и се подготвя за турнира „Голд Къп“.

Явно Дюкенс Назон е получил кратка почивка от националния селекционер на Хаити, за да се завърне в родината си. Там той се прибра в квартала си, където раздаде фланелки на ЦСКА на всеки, проявил желание да притежава екип на „червените“. Назон засне всичко, а крайният продукт прилича на гангстерски рап клип.

Video edited on Kapwing

„Отборът ни този сезон изпусна титлата за една точка. Повярвайте ми, победата над себе си в живота струва повече от титла. Да се разхождаш из квартала си и да виждаш всички да се гордеят с теб, всеки да носи твоята фамилия на гърба си – гордея се и е безценно! Те знаят, че беше трудно, но го направих! Оставих 12 завинаги, но 12 завинаги ще бъдат в сърцето ми. Никога не забравяйте откъде идвате, за да знаете накъде отивате”, написа Назон под видеото.

Онзи ден пък стана ясно, че шефовете на ЦСКА няма да бързат с продажбата на Назон.

Очаквайте в Actualno.com: 4 спортни рубрики, които не трябва да изпускате

 

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес