Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карлос Насар пожела титла на любимия си ЦСКА

21 февруари 2024, 11:18 часа • 986 прочитания

Суперзвездата на България във вдигането на тежести Карлос Насар пожела на любимия си ЦСКА да спечели титлата в Първа лига през този сезон. Както е известно, световният и двукратен европейски шампион в щангите е голям фен на „червените“, като винаги когато има време посещава мачове на тима.

Насар говори пред колегите от „Мач Телеграф“ и заяви, че е имал специална покана да посети двубоя на ЦСКА с Ботев Враца, но не е успял да го стори. Той допълни, че при първа възможност ще присъства на стадиона, за да подкрепи „армейците“ в битката им за титлата през този сезон.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: ЦСКА тръгна с победа, но има ли изобщо амбиции за титлата?

„При първа възможност ще отида на стадиона“

ЦСКА Тибо Вион

„Еуфорията от втората ми европейска титла вече поотмина. Няма как, предстоят нови състезания и трябва да се концентрирам върху тях. И така до Олимпиадата. Програмата ми от тренировки и състезания е много наситена и точно поради тази причина не мога да отида на мач на ЦСКА сега. Ето, имах покана да присъствам на двубоя с Ботев Враца на „Васил Левски“, но не успях“.

„Дано тази година отборът вземе титлата. При първа възможност ще отида на стадиона, за да го подкрепя. Но не знам кога ще е това. Сега тренирам за много важен двубой от Бундеслигата на Германия. Моят клубен отбор Хайнсхайм има решаващ дуел за влизане в Първа Бундеслига срещу Дортмунд тази събота. В петък летя за Германия".

"След това наред е последната олимпийска квалификация – в Пукет, Тайланд. Там също ще се опитам да стана първи. Тя е задължителна за участие и там ще са най-добрите в моята категория до 89 кг“, обясни Насар.

Вчера пък стана ясно, че Насар остава с наполовина орязана премия за европейската титла в щангите.

 

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес