Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Каранга: Бих викнал Десподов и Бодуров в ЦСКА, преди да заспя си мисля за мачовете с Левски

28 март 2024, 14:07 часа • 3510 прочитания

Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга получи наградата за Играч №1 на 25-ия кръг в Първа лига. Той направи любопитно изказване пред медиите, като призна, че би искал отново да играе с Кирил Десподов и Николай Бодуров в ЦСКА. Каранга не пропусна да коментира и вечния враг Левски.

Каранга иска да играе отново с Десподов и Бодуров в ЦСКА

"С почти всички играчи, с които съм играл в ЦСКА, си поддържам връзка. С Манолев, Бодуров, Десподов. Манолев ми се обади, когато се завърнах и говорихме. Той ми каза: „Малко съм стар и ще те гледам по телевизията“. Това е много хубаво за мен. Аз бих викнал Кирил Десподов и Николай Бодуров в ЦСКА, много харесвах Манолев, но той спря. Харесвах и Антон Недялков", заяви Каранга.

"Сега в момента първенството не е решено. Ние нямаме право на грешка. Ако продължим да печелим мачовете си, това ще бъде много добре. ЦСКА има шанс да стане шампион", смята нападателят. "Не само моя е тази цел, но и на ЦСКА, но сега моята е да вкарвам голове, за да може ЦСКА да побеждава и да се бори за титлата."

Фернандо Каранга

Мачовете срещу Левски - много специални за Каранга

"Първата ми цел е да бъда шампион с ЦСКА и няма да се откажа, докато не стане. Мачът с Левски е много специален мач за мен, защото винаги вкарвам. Всеки футболист иска да играе дербита. Решителните футболисти като мен са за такива мачове. Всеки ден, като заспивам, си мисля за мачовете срещу Левски. Вече знам как ще отпразнувам, когато вкарам на Левски", заяви Каранга.

"Да се изправя срещу Хосе Кордоба е голямо предизвикателство за мен. Той е бил защитник №1, защото аз не съм бил тук", добави още нападателят на ЦСКА. Междувременно стана ясно, че Левски ще бъде без двама играчи за дербито с ЦСКА.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес