Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Капитанът на Локо Сф: Отбор и щаб сме плътно зад г-н Василев (ВИДЕО)

06 май 2023, 20:27 часа • 1265 прочитания

Капитанът на Локомотив СофияКрасимир Милошев, даде своето мнение след равенството с Арда в двубой от 30-ия кръг на Първа лига. Полузащитникът не може да си обясни слабото първо полувреме на тима. Той засегна и темата относно намеренията на президента на клуба Иван Василев да се оттегли от ръководството.

„Първо, добър ден на всички. Доста негативна серия - 4 мача без победа, дори без равен. Направихме едно добро и едно доста слабо полувреме – като повечето мачове. Първите 10-15 минута Арда можеше да ни вкара 2-3 гола. Радвам се, че изравнихме. Имахме възможност да победим, но вече другия мач“, започна Милошев.

Сашо Тунчев: Арда е тимът, който трябва да съжалява повече за равенството с Локо София

„Аз нямам обяснение защо първите полувремена не излизаме концентрирани. Виждах през второто, че всеки иска победата, имаше агресия. Надявам се другите мачове още от началото да сме така. Преди този мач за Купата, който наистина ни е мачът на сезона, се радвам, че не загубихме“, коментира халфът.

„Наистина доста, не знам как да го нарека, неприятни неща се случват. Искам да кажа, че футболистите и треньорите сме плътно зад г-н Василев. Той направи така, че Локомотив да съществува в последните 8 години. Пет години бяхме в Б група. Този човек направи доста за Локомотив. Не сме говорили с Иван Василев“, завърши капитанът на Локо София.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес