Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Жереми Петрис: Феновете на Левски не заслужават това, дано ситуацията в клуба се подобри

31 януари 2024, 15:17 часа • 1724 прочитания

Крайният защитник Жереми Петрис се сбогува с феновете на Левски, след като бе продаден на белгийския Шарлероа. Както е известно, французинът отказа да поднови договора си със „сините“ и те бяха принудени да го трансферират в друг тим, за да не го изпуснат без пари лятото.

Петрис се сбогува с феновете на Левски

Петрис говори пред колегите от „Гонг“ като благодари на феновете на Левски за подкрепата, която винаги са му оказвали. Той сподели, че това са единствените хора от София, които винаги ще носи в сърцето си и допълни, че се надява ситуацията на „Герена“ да се подобри, тъй като привържениците не заслужават това, което се случва с любимия им клуб.

Жереми Петрис

"Те са единствените, които винаги ще нося в сърцето си"

„Феновете на Левски са единствените от София, които винаги ще нося в сърцето си. Те бяха като мое семейство. Надявам се, че ситуацията в клуба ще се подобри, защото привържениците не заслужават това. Публиката ми помагаше много, когато бях на терена. Благодаря им за всичко“, каза Петрис на сбогуване.

Днес пък мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков събра Николай Костов и играчите на спявка след загубата от Баник Острава.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес