Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Янчев: Не мислим за първите два отбора, Русев се справи блестящо (ВИДЕО)

14 април 2023, 18:16 часа • 878 прочитания

Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев даде своето мнение след победата на "червените" с 3:1 над Септември. Той заяви, че не е доволен от предоставянето на инициативата на съперника в началото на двубоя. Треньорът отличи Георги Русев и го похвали за работата, която върши на поста зад нападателя. Специалистът разкри, че тимът му не мисли за представянето на първите два отбора.

"Преди мача анонсирах към моите играчи, че Септември разполагат с млад и много добър състав. Оставиш ли ги, могат да направят поразии. Не успяхме да влезем добре в мача. Може би имаше и умора от предния мач с Ботев, но това не е оправдание", започна той.

ОЩЕ: Тодор Янчев пред Actualno.com: Имам самочувствието, че мога да успея (ВИДЕО)

"На полувремето казах на момчетата, че предоставяме прекалено много топки, с които играят спокойно. Не бяхме близо до тях. Класата обаче си пролича. Визирам най-вече първия гол на Чочев. Статичните положения са част от играта и много наблягаме на тях. Прекалено много дадохме инициативата на Септември, което на мен не ми хареса. Имаме нужда от човек там където изпробвахме Радослав Кирилов. Георги Русев се справя блестящо във втори пореден мач. Тази роля не му е чужда, така че съм доволен", коментира Янчев.

"Гледаме си мачовете, които предстоят. На дневен ред са празниците и искам да поздравя цяла България - да са живи и здрави! Фокусираме се върху следващия съперник, не мислим за първите два отбора", завърши наставникът на ЦСКА 1948.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес