Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Янчев: Искам да увеличим разликата, очаквам хубав мач с Локомотив (ВИДЕО)

21 април 2023, 12:27 часа • 1543 прочитания

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев даде пресконференция преди двубоя на "червените" срещу Локомотив Пловдив от 27-ия кръг на Първа лига. Той отправи комплименти към "смърфовете" и заяви, че отборът му е изцяло фокусиран върху предстоящия сблъсък. В седмицата след това тимът от Бистрица ще играе полуфинал за Купата на България срещу Локомотив София, който за момента е извън полезрението им. Бившият полузащитник не скри желанието си, че иска ЦСКА 1948 да увеличи разликата пред преследвачите си в класирането.

ОЩЕ: Тодор Янчев пред Actualno.com: Имам самочувствието, че мога да успея (ВИДЕО)

"Предстои ни пореден кръг срещу един от водещите отбори у нас, исторически отбор. Както и да го погледнем, Локомотив Пловдив винаги е бил от водещите отбори у нас. Така че и в момента са в същото положение. Очакваме един сблъсък между два силни състава, които да играят хубав футбол", започна Янчев.

Фокусът ни е изцяло към мача с Локомотив Пловдив, той е на дневен ред. Изцяло сме фокусирани да се представим добре и да продължим тази серия. Има време за Купата, ще мислим за нея от събота вечер нататък", коментира той.

"Борбата за 3-о място? Не ни успокоява факта, че увеличихме преднината си пред Левски с 2 точки. Ние си гледаме нашия отбор и искаме максимално да си свършим работата на терена и съперниците какво правят? Да, ние искаме да си увеличим разликата", призна специалиста. След това той говори и за кадровите проблеми в отбора, които не са много: "Симеон Петров е наказан. Джонатан претърпя операция. Няма да е бърз, но дано възстановяването му да мине по най-добрия начин. Също така Райън Бидунга има още здравословни проблеми."

ОЩЕ: Шоу с марка "Чочев": ЦСКА 1948 постигна комфортен успех над Септември (ВИДЕО)

В пресконференцията на Янчев участва и полузащитникът Умарбаев, който е бивш футболист на пловдивчани. Халфът от Таджикистан обаче явно е готов да се раздаде до край. "През седмицата тренирахме много добре и мислим, че сме готови за утрешния двубой. Да, аз познавам много добре Локомотив Пловдив и се надявам, че с една добра игра ще вземем трите точки. Изкарал съм 6 прекрасни години на стадион "Лаута". Вече съм част от ЦСКА 1948, давам всичко от себе си за този отбор и искам да спечелим, заяви състезателят на ЦСКА 1948

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес