Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Жалбите срещу строежа на "Армията" идват от само едно физическо лице

14 септември 2023, 09:31 часа • 3385 прочитания

Строежът на стадион "Българска армия" е стопиран заради жалби от само едно физическо лице, а ЦСКА не може да се ангажира със срокове кога ще започнат ремонтните дейности по същество. Това разкри адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов, който се занимава пряко с делата около новия стадион.

Кой е жалбоподателят срещу строежа на "Армията"?

"Жалбите срещу строежа на стадион "Българска армия" идват от само едно физическо лице. ЦСКА не е страна по тези дела, тъй като те се водят между РИОСВ и частно лице, но ние имаме поглед като заинтересована страна по преписката", заяви Трендафилов пред "Тема Спорт".

стадион "Българска армия"

ЦСКА не може да се ангажира със срокове за стадиона

"Не мога да назова името на лицето, тъй като законът не ми дава право. С конкретни срокове кога ще приключат тези дела не мога да се ангажирам. Всичко зависи от връчването на съответните актове на даденото лице, от неговите действия, от внасянето на съответните такси… И ако се действа недобросъвестно, а по всичко личи, че се действа точно така, то времето се удължава".

"Това е поредното препятствие, с което се сблъскваме в последните 5 години, в които собствениците на ЦСКА показват огромно желание да построят нов стадион. Справили сме се и с доста по-трудни, ще се справим и с останалите, но наистина не знам какво можем да очакваме", каза още Станислав Трендафилов.

Преди около месец стана ясно, че 3 жалби са вкарали новия стадион на ЦСКА в съда.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес