Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Изненада: Златомир Загорчич фаворит за треньорския пост в ЦСКА?

26 февруари 2024, 15:45 часа • 2314 прочитания

Ръководството на ЦСКА разглежда Златомир Загорчич като потенциален вариант за заместник на Нестор Ел Маестро, твърди Sportal.bg. Според информациите, треньорът на Славия дори е фаворит на ръководството на "червените" за следващ наставник на тима.

ЦСКА иска Златомир Загорчич за треньор

През миналата седмица ЦСКА загуби от Черно море във Варна, което допълнително засили спекулациите за бъдещето на Ел Маестро. Заговори се, че сърбинът може да бъде заменен от Стамен Белчев, който в момента е треньор на дублиращия отбор.

Златомир Загорчич

"Червените" готови да платят на Славия за Загорчич

Sportal обаче твърди, че ЦСКА има интерес към треньора на Славия Загорчич, който бе близо до треньорския пост при "червените" и преди няколко години. Единствената пречка е, че той има договор със Славия, който трудно ще бъде прекратен.

От ЦСКА са готови да платят на Славия, за да вземат Загорчич, но подобен ход може да се приеме остро от феновете на "белите". Златомир Загорчич има три престоя в Славия, като и в трите демонстрира много добро ниво за българските стандарти, като дори спечели Купата на България.

Има вариант и Загорчич да поеме ЦСКА от лятото, а дотогава отборът да бъде ръководен от Стамен Белчев. Уволнението на Ел Маестро изглежда все по-вероятно, след като на последния мач фенове на ЦСКА скандираха "Оставка" (ВИДЕО).

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес