Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Изненада! Появи се нов кандидат за президент на БФС

22 декември 2023, 20:56 часа • 7170 прочитания

Бившият футболист на Левски - Илиан Стоянов обяви, че ще се кандидатира за президент на Българския футболен съюз. Коловати разкри сензационната спортна новина в своя профил в социалната мрежа "Facebook".

Публикацията на Илиан Стоянов

„Breaking news: Кандидатирам се за Президент на БФС! Програмата ще ви я представя в края на Януари месец! Благодаря“, гласи постът на Стоянов, който впоследствие даде лаконичен коментар пред колегите от Дарик радио.

ОЩЕ: Как Боби Михайлов се снима с бос на черно тото? Разказ от първо лице

Илиян Стоянов

"Трябва кандидат левскар": Коментарът на Коловати

„Аз ще се кандидатирам, но всичко зависи от клубовете. Дали ще спечеля е едно, но трябва да има повече кандидати и задължително левскар. Не съм от хората с програми и обещания, но при встъпването в длъжност, всички ще разберат за какво става въпрос. На първо място са регионите - къщата се строи от основите. Имам виждания и знам как се прави, без подмолности. Януари си подавам документите и ще ви кажа повече“, сподели Коловати пред Дарик радио и dsport.

Яростен критик на Наско Сираков и Борислав Михайлов

Припомняме, че Илиан Стоянов е яростен критик на мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков. Също така някогашният състезател на "сините" неведнъж е заемал крайна позиция против управлението на Борислав Михайлов, като наскоро го нарече "боклук мръсен" (подробности четете в линка).

ВАР Левски

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес