Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Изненада: Български тим се раздели с треньора си, който го спаси от изпадане

03 юни 2024, 19:24 часа • 1812 прочитания

Български тим изненадващо се раздели с треньора си, който го спаси от изпадане. Става въпрос за отбора от Първа лига Ботев Враца. Днес клубът се раздели с наставника си Христо Янев по взаимно съгласие. Новината бе съобщена официално от ръководството на врачани.

Ботев Враца остана в елита след победа над Марек

Както е известно, Христо Янев успя да изпълни голямата си цел начело на Ботев и да запази елитния статут на тима. Това стана факт, след като отборът от Враца победи третия във Втора лига Марек в бараж завършил след изпълнение на дузпи. Веднага след края на сезона пък клубът и Христо Янев взеха решение да не продължат съвместната си работа.

Ботев и Христо Янев се разделиха по взаимно съгласие‼️ Двете страни си стиснаха ръцете след края на сезона в Първа...

Posted by Botev Vratsa on Monday, June 3, 2024

„Той показа, че е истински професионалист“

„Благодарим на Христо Янев и екипа му за свършената работа. Той показа, че е истински професионалист, който е отдаден на работата и върши всичко с душа и сърце. Той, екипът му и футболистите успяха да спасят отбора, който бе изпаднал в тежка ситуация. Разговаряхме помежду си и заедно взехме решение, че пътищата ни ще се разделят. Цялото ръководство му пожелава успех в бъдещата работа“, обясни председателят на Управителния съвет на Ботев Вангел Вангелов.

По-рано днес Дисципът глоби солено Ботев Враца.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес