Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Избягалите от ЦСКА станаха четирима

16 юни 2015, 14:20 часа • 2033 прочитания

Днес броят на играчите, които бягат от ЦСКА, се увеличи с още един, след като Венцислав Василев напусна клуба по собствено желание.

Той направи това чрез публикация в популярната социална мрежа "Facebook", разкривайки основната причина за решението си - собствениците Милко Георгиев и Ивайло Манджуков.

"Благодаря на Господ, че имах възможността да прекарам 2 години и половина в най-големия клуб в България. Нямам доверие в сегашните собственици и не искам да остана да играя под тяхно ръководство във "В" група.

Благодаря и на невероятните фенове, които през годините не спряха да ни подкрепят, за мен бе удоволствие всяка тренировка и всяка прекарана минута на "Армията", тя бе нашата крепост"!!! Само ЦСКА", написа Василев.

За близо трите години, които бранителят изкара в клуба, той се превърна в несменяем титуляр и в национал на България. Освен това в няколко срещи изведе ЦСКА с капитанската лента.

Вчера пък Тончи Кукоч и Неманя Милисавлевич напуснаха клуба, а още днес се очаква още няколко души да се присъединят към тях. Максмс Уваренко също няма да се върна на "Българска армия".

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес