Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ивайло Манджуков: Не мога да ви дам точен отговор къде ще играе ЦСКА и какво ще стане

22 юни 2015, 11:51 часа • 14133 прочитания

Един от главните акционери на останалия без лиценз ЦСКА Ивайло Манджуков заяви, че не какво се случва с клуба.

Според него единственият вариант „червените“ да играят в „А“ група е опцията за преструктурирането на „Литекс“. Манджуков също така съобщи, че ще застане зад проекта, който бъде припознат от феновете, независимо дали е на Васил Божков, или не.

"Колкото и фрапантно да звучи, не мога да ви дам точен отговор къде ще играе ЦСКА и какво ще стане. Надявам се да играе в А група. Г-н Инджов заяви, че е готов да стартира нов проект с дружество, но не е конкретизирал, че става дума за ново дружество. Аз през последните два месеца съм направил всичко, което е трябвало да се направи. Положили сме всички усилия, но към днешна дата нямаме положителен резултат, каквито разплащания е трябвало да се правят, са направени до 31 март, след това не сме плащали нищо", сподели Манджуков, цитиран от "Дарик".

Бизнесменът говори след Общото събрание на акционерите, което се проведе на стадион „Българска армия“. Според Манджуков най-важното е да не се допусне разделение между феновете, защото няма как да има няколко ЦСКА. Относно варинта за преобразуването на „Литекс“ акционерът също не даде ясен отговор, освен, че това е единственият вариант ЦСКА да играе в „А“ група.

Всички новини, които Манджуков сподели вижте в Sportline.bg.

Росита Илкова
Росита Илкова Отговорен редактор
Новините днес