Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Иска да остане при „орлите“: Нападател на Лудогорец отрязал няколко аржентински клуба

03 октомври 2023, 10:59 часа • 1640 прочитания

Нападател на Лудогорец е отрязал няколко аржентински клуба. Става въпрос за 27-годишният офанзивен футболист Матиас Тисера. Според информации на колегите от „Мач Телеграф“ през лятото към него е имало оферти от няколко клуба от родината му, но той ги е отказал, тъй като иска да остане при „орлите“.

В момента Тисера е втори избор на Петев

Матиас Тисера се намира в доста незавидна позиция в Лудогорец, след като клубът привлече двама нови футболисти на неговия пост през лятото – Квадво Дуа и Руан Крус. Първият се контузи още във втория си мач за шампионите, но се очаква скоро да бъде готов за игра. Крус пък започна да се налага като титулярен нападател в Лудогорец и за момента оправдава очакванията на Ивайло Петев.

Матиас Тисера

Мястото на Тисера изстива

Поради тази причина Тисера в момента е втори избор на наставника на Лудогорец, но след възстановяването на Дуа може да изпадне до трети. Това означава, че аржентинецът може да потърси ново предизвикателство през зимата.

Матиас Тисера пристигна в Разград в началото на 2022 година от тима на Платенсе като за него бяха платени над 1,5 милиона лева. До момента той има 68 мача за „орлите“ във всички турнири, в които е реализирал 22 попадения и е направил 7 асистенции.

Вчера пък в социалните мрежи се появи скандално видео с грозна расистка проява на фенове на Левски на мача с Лудогорец.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес