Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Илия Груев: Съжаляваме, че не взехме три точки от Беларус

07 септември 2024, 17:43 часа • 702 прочитания

Полузащитникът на националния отбор по футбол и английския Лийдс Илия Груев заяви, че той и съотборниците му в представителния тим съжаляват, че не са успели да вземат три точки от гостуването на Беларус в Лигата на нациите. Младият халф говори пред медиите преди утрешното домакинство на Северна Ирландия.

Груев сподели, че имаме реални шансове да победим тима на Северна Ирландия. Той бе категоричен, че е много важно за тима на България хората да имат интерес към това, което футболистите правят на терена. Халфът на Лийдс допълни, че е много доволен от факта, че имаме хубав стадион като „Христо Ботев“ в Пловдив, където утре ще се проведе мача с албионците.

„Имаме шанс да бием Северна Ирландия“

Илия Груев Лийдс

Трябваше да са три точки с Беларус. Съжаляваме, но мина. Северна Ирландия имат по-качествени футболисти. Знаем, че ако сме компактни и играем като отбор, имаме шанс да ги бием. Знаем, че ще има фенове. Важно е хората да имат интерес към това, което правим на терена“.

„Много ми харесва, че имаме хубав стадион, ще дойдат и хора, които ще ни подкрепят. Мисля, че е хубаво да играем в различни градове. Пловдив е хубав град и има такъв интерес към футбола“, заяви полузащитникът на Лийдс.

По-рано днес националният селекционер Илиан Илиев заяви, че "лъвовете" трябва да победят Северна Ирландия.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес