Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Илич открои един от новите и коментира трансферните слухове (ВИДЕО)

08 юли 2023, 22:14 часа • 6761 прочитания

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич сподели мнението си след инфарктния успех на "червените" над Тирол в приятелска среща. Специалистът коментира подготвителния лагер на отбора и селекцията на клуба. Сърбинът открои едно от новите попълнения на "армейците", но призна, че някои играчи изостават физически от своите колеги.

"Доволен съм, защото завършихме тежък лагер. Бях убеден, че ще бъде трудно за играчите в този мач, защото много работиха. Има неща, които трябва да подобрим, но съм доволен. Няма как да сме свършили цялата работа, но първенството не ни чака. Трябва да бъдем готови физически за него и да продължим да се подобряваме във всеки един компонент", започна Илич.

"Мисля, че сме на правилния път. Имаме играчи, които се справят достатъчно добре и прогресират. Никога не мога да бъда напълно доволен от селекцията. Не успяхме да използваме някои от новите попълнения. Назон беше с националния отбор и не е провеждал подготовка с нас", добави той. 

ОЩЕ: Близък до школата на Интер: Никола Илиев напуска, ЦСКА чака отговор

"Тепърва тези играчи, които се присъединяват, трябва да работят много по-усилено, за да настигнат другите. Ясно е, че Кордоба е разлика за нас. Той игра през целия сезон до момента и е в добро състояние. Естрада физически не е готов, но постепенно ще стане", продължи специалистът.

"Въпросите за Асприля и Илиев са към ръководството. Качествени играчи са и са добре дошли. Като широчина на състава, сме окей. Не мога да кажа и за Назон, ръководството решава там също. Има добри млади играчи, не е само един. Затова са в състава и водят подготовка с нас. Много работят. Трудят се и съм доволен", завърши треньорът на ЦСКА.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: ЦСКА гърми, Левски спи

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес