Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Илиан Илиев най-накрая призна, че преговаря с БФС

26 октомври 2023, 17:34 часа • 1590 прочитания

Треньорът на Черно море Илиан Илиев за първи път призна, че води преговори с Българския футболен съюз да поеме националния отбор. 55-годишният варненец разкри след мача с Пирин Благоевград, че в следващите дни ще стане ясно дали той ще бъде наследник на уволнения днес Младен Кръстаич.

Илиев обаче бе категоричен, че дори и да застане начело на представителния тим на България той ще продължи да води „моряците“ поне до края на сезона. Специалистът също така коментира и успеха над Пирин и заяви, че е доволен, след като отборът му е взел трите точки в срещата.

ОЩЕ: Край на мъката: БФС освободи Младен Кръстаич, скоро ще обявят заместника му

Какво каза Илиан Илиев

Национален отбор по футбол на България

„Ако има нещо, ще се разбере в следващите дни. Има разговори и продължават. В момента съм наставник на Черно море и ще продължа да си бъда до края на първенството. Срещу Пирин вкарахме ситуациите, които създадохме. Мисля, че те не заслужаваха да загубят и показаха израстване. Отсъстваха ни важни играчи като настроение, но това трябва да подскаже на останалите, че трябва да се възползват“.

„Днес бяхме тежки след мача с Левски и допуснахме преход на Пирин, при който имаше опасни ситуации. Не мисля, че става въпрос за подценяване. Бяхме по-тромави, по-тежки. Надявам се друг път в такива мачове да не се повтаря. Губехме средата на терена и трябваше да направим промени. Доволен съм щом взехме три точки в мач, в който не показахме най-доброто от себе си“, каза Илиев.

По-рано днес техническият директор на БФС Георги Иванов заяви, че няма как в националния отбор да бъде поканен чужденец, след като "един такъв вече се е провалил".

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес