Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Илиан Илиев – младши: Постепенно започнахме да разбираме треньора (ВИДЕО)

04 октомври 2024, 12:08 часа • 335 прочитания

Едно от новите попълнения на ЦСКА Илиан Илиев – младши заяви, че той и съотборниците му постепенно са започнали да разбират изискванията на треньора Александър Томаш. По думите му специалистът е доста взискателен, но с напредване на времето играчите свикват с методите му на работа.

Илиев допълни, че е готов да даде максимума от себе си, на която и позиция да го пусне Томаш. Националът на България допълни, че първо ще мисли за предстоящия мач със Септември София, а след това ще се концентрира върху ангажиментите си с представителния тим.

„Треньорът доста изисква от нас“

„Ние където и да играем трябва да даваме всичко от себе си. На всеки стадион сме като домакини. На всеки терен даваме всичко то себе си. Ние всеки ден работим и треньорът доста изисква от нас. Постепенно започнахме да го разбираме“.

„Трябва да отида в националния отбор, но когато се приберем, ще имам време да се подготвим за следващия мач. Първо имаме мач със Септември и после ще мисля за националния отбор. Където и да ме пусне треньора трябва да давам максимума от себе си“, каза Илиан Илиев – младши.

По-рано днес Александър Томаш сподели, че ако в ЦСКА си мислят, че са голяма работа, ще имат проблем.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес