Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Илиан Илиев индиректно захапа БФС след скандалното решение за мача с Унгария

07 ноември 2023, 18:47 часа • 11377 прочитания

Новият национален селекционер на България Илиан Илиев индиректно разкритикува решението на Българския футболен съюз да премести двубоя срещу Унгария на стадион "Христо Ботев" в Пловдив, и то при закрити врата. Илиев заяви, че това е "неприятно, но не зависи от нас", визирайки себе си и играчите. 

Илиан Илиев не знаел за готвената промяна за мача с Унгария

Илиан Илиев разкри, че е научил за готвената промяна за двубоя с Унгария заедно с обществеността, като не е имал предварителни информации, че срещата може да се премести в Пловдив. Той добави, че липсата на фенове по трибуните неимоверно ще се отрази на националния отбор, а също така ще се наложи и да се пътува до Пловдив, което е още един минус.

ОЩЕ: Заради протестите: БФС инициирал среща с полицията още преди 2 седмици

А бе, къде е Боби?

Националният селекционер не е доволен от решението на БФС

"Първо промяна, че трябва да се пътува. Второ - имахме мачове в пандемията - беше отвратително, не е приятно за никого със сигурност (без публика) срещу добър отбор като Унгария. Беше може би задължително. Със сигурност момчетата щяха да се чувстват по-комфортно, ако чувстваха подкрепата. Имаше реакции, но българинът се обича националния отбор, независимо от някои резултати", каза Илиев след победата на Черно море над Арда.

Неприятно е, но не зависи от нас. И аз разбрах, когато вие разбрахте. Надяваме се до мача да има положително развитие. Да е първи мач и да е без публика, и то срещу добър отбор, не е приятно", каза още Илиан Илиев пред камерата на "Диема Спорт".

Преди дни Илиан Илиев заяви, че вече второ или трето поколение е напът да бъде унищожено.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес