Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

И нека блесне таз звезда... червена?

30 март 2017, 17:12 часа • 1447 прочитания

Търг за емблемата на ЦСКА няма да има днес. Това стана след събитията, които белязаха дългоочакваното наддаване, което беше насрочено за 30.03.2017 година. Феновете не допуснаха представителя на ЦСКА 1948 до офисите на стадион "Българска армия", а с това бяха провалени и всички опити бъдещето на "червените" най-накрая да бъде изчистено.

И за всичко това са виновни лицата, които доскоро работеха в Ловеч, а днес се вживяват като най-ревностните защитници на идеята "ЦСКА". Набързо Гриша Ганчев и компания организираха феновете да провалят търга, за да може да се запази настоящото статукво. Ако някой може да ми обясни защо, бих бил много щастлив. Какъв беше проблемът да се проведе наддаването? Гриша Ганчев обеща да върне всички активи на ЦСКА в настоящото дружество "на всяка цена". Нима се притесни, че не може да извади парите, необходими за емблемите на клуба?

Стотици фенове, дори хиляди (според официалния сайт на клуба), днес скочиха в защита на мастития бизнесмен, който за пореден път ги предаде, но очевидно те не се притесняват от това. Досега Ганчев не е изпълнил нито едно от обещанията си - да възстанови финансовия баланс на фалиралото дружество, да вземе емблемата, да осигури бъдещето на клуба. Това, което направи, е да доведе 90% от ръководството и футболистите на Литекс в София. И това е.

Втората част от анализа четете в Sportlive.bg!

Ивайло Анев
Ивайло Анев Отговорен редактор
Новините днес