Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Христо Стоичков си взе скъп спомен от „Армията“ (СНИМКИ)

09 април 2024, 16:53 часа • 1381 прочитания

Христо Стоичков си взе скъп спомен от стадиона, на който е мина част от славната му кариера - „Българска армия“. Както е известно, съоръжението в момента се събаря като на негово място ще бъде изградено ново и модерно такова. Очаква се работата по демонтажа и строежа на новия стадион да продължи около 2 години.

Христо Стоичков инспектира работата на „Армията“

Стоичков днес инспектира работата по демонтажа на стадиона на ЦСКА. Той получи специално разрешение от фирмата, която отговаря за процеса да посети строителната площадка. Камата изненада работниците на терен, които го запознаха с плана за действие по време на събарянето на „Българска армия“.

Винаги ще ми липсва “Българска армия” в стария й вид! Но сега съм още по-убеден, че ще стане най-хубавия стадион в...

Posted by H8S Hristo Stoitchkov on Tuesday, April 9, 2024

Камата си взе чим за спомен

След края на посещението си Христо Стоичков си взе скъп спомен от „Армията“. Той си тръгна с чим от терена, който ще бъде изложен в неговата „Зала на славата“ в София. Легендата на ЦСКА и българския футбол бе категоричен, че стадионът ще му липсва в стария му вид, но е убеден, че „червените“ ще имат най-хубавото съоръжение в страната.

Наскоро Христо Стоичков заяви, че вижда България отново на голям форум един ден, но първо трябва да се свърши доста работа.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес