Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Христо Янев защити Николай Костов и Андриан Краев и заговори за оставка (ВИДЕО)

09 декември 2023, 20:43 часа • 4116 прочитания

Старши треньорът на Ботев Враца Христо Янев даде изключително интересно интервю след минималната загуба на "зелените лъвове" от Левски в двубой от 20-ия кръг на Първа лига. Специалистът призна, че бъдещето му е неясно, и защити своя колега Николай Костов, както и капитана на столичани Андриан Краев.

Анализът на Христо Янев

„Момчетата се представиха много добре и ги поздравявам. Смяната на схемата на Левски е комплимент за работата, която вършим, но нас това не трябва да ни интересува. Не видях да ни затрудняват с това, че промениха схемата си на игра. Имахме достатъчно положения за гол, но не успяхме да отбележим“, каза Янев след поражението на Ботев Враца от Левски.

Какво трябва да промени Ботев

„Ботев трябва да промени генерално много неща, за да започне да побеждава. Мачовете вкъщи са на първо място. Аз трябва да седна, да си дам няколко дни и да помисля дали пътят, който вървя тук, си заслужава да го продължа, или мога да кажа край“, разкри той.

ОЩЕ: Костов: Предстоят разговори с ръководството, аз съм готов да продължа (ВИДЕО)

Вар БФС Боби Михайлов

Много неща в българския футбол не се харесват на Христо Янев

„Има много неща в българския футбол, за които съм благодарен, че са ми се случили, но има и такива, които напоследък ми идват в повече. Аз спрях да играя футбол само за да мога да променя отношения във футболен клуб между футболисти, треньори и ръководство. Днес виждам агитката на Левски, която подкрепя отбора си в трудни моменти, но скандира против капитана си, треньора си. Не мисля, че Ники Костов и Андриан Краев заслужават такова отношения. Тези неща ще натежат и ще наклонят в една неприятна посока“, допълни специалистът.

"Ние имахме по-чистите положения за гол"

„Имам много добро ръководство, хора, които обичат клуба си. Говорили сме за плановете. Ще си поговоря с тях, ще си поговоря със семейството си и ще вземе решение, което искам да направя на спокойствие. Искам да имам шансове да се боря с отбори като Левски. Днес Левски не бе по-добър от нас. Не виждам как отбор, който има претенции за каквото и да било, да не може да създаде ситуации, в които да ни надиграят тотално. Напротив - ние имахме по-чистите положения за гол. Дребните неща, индивидуалната класата на футболистите решават мачовете“, заяви треньорът на Ботев.

"Трябва да се променят различни неща от чисто футболните"

„Имаме планове, знаем какво трябва да се промени, искаме всички да ги променим. Трябва да се променят различни неща от чисто футболните“, завърши Христо Янев.

ОЩЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА: Черно море „преби“ Славия и ще зимува на върха в Първа лига (ВИДЕО)

Спортните рубрики на Спортни новини - Actualno.com вече са онлайн!🤩 ✍️Всяка седмица Ви очакват коментари, анализи,...

Публикувахте от Спортни новини - Actualno.com в Понеделник, 27 ноември 2023 г.
Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес