Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Христо Бонев-Зума: Чакам Динев да каже остава ли

15 април 2014, 13:19 часа • 10338 прочитания

Освен легенда на Локомотив (Пд) Христо Бонев е и почетен президент на клуба, а и думата му се чува и сред феновете. Той говори пред "България днес" за положението в клуба:

- Г-н Бонев, Локо (Пд) заслужено победи ЦСКА, каква беше мобилизацията в отбора?

- Удовлетворението е много голямо, когато победиш Левски или ЦСКА. Макар тези два отбора в момента да не са на висотата, която заслужават, успехът е ценен. Момчетата излязоха да победят въпреки проблемите. Надиграхме ЦСКА във всяка една точка на терена. Това е импулс преди още по-важните мачове, които ни предстоят.

- Полуфинала за купата срещу Лудогорец ли е най-важният ви мач?

- Този мач е наистина много важен за нас, но, от друга страна, няма неважни двубои. Питат ме за прогноза, но не мога да дам. Лудогорец са силен и обигран отбор, но сега в "А" група всички много добре се познаваме, защото играем често помежду си. Футболистите ни имат качества и когато са единни, независимо от противника, показват печеливш футбол. А и Александър Станков дава най-доброто като треньор, успява да мотивира играчите.

- Ситуацията в клуба е тежка, виждате ли светлина в тунела?

- Да, наистина ситуацията е тежка, но мисля, че скоро нещата ще станат ясни. Имаме един месец до края на първенството и мисля, че дотогава Коко Динев ще каже дали осава в клуба и дали ще го издържа. Колкото по-бързо стане ясно това, толкова по-добре.

- Има напрежение сред феновете, а и сред футболистите, как ще го туширате?

- Нормално е в такава ситуация да има напрежение, но мисля, че феновете проявяват разбиране. Само малка част от тях вършат крайности. А футболистите ще се разберат, те са професионалисти.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес