Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Хосе Мария Бакеро ще води Славия през новия сезон

16 юни 2023, 14:21 часа • 3753 прочитания

Славия има нов треньор. Става въпрос за легендата на Барселона и близък приятел на Христо Стоичков – Хосе Мария Бакеро. Това разкриха колегите от „Мач Телеграф“. Според информациите бившия футболист на каталунците и президентът на „белите“ Венцеслав Стефанов са се договорили именно той да поеме тима за нови сезон.

Бакеро и босът на Славия преговарят от няколко дни. В крайна сметка двамата са си стиснали ръцете. Все още не е ясно какъв ще е срокът на договора на испанеца, но се очаква в най-скоро време той да бъде обявен официално за новия треньор на тима. Бакеро сменя на поста Ангел Славков, което пое отбора, след като Златомир Загорчич напусна.

Хосе Мария Бакеро

Заедно с Бакеро в Славия пристига и неговият син Йон. 26-годишният нападател вече игра в състава на „белите“. Той пристигна на „Овча купел“ на 3 януари 2022 година от американския Финикс Райзинг. Бакеро-младши остана в тима едва няколко месеца, като в края на август той премина в Понтеведра. За Славия той има 20 мача във всички турнири, в които е реализирал 5 попадения.

Преди дни стана ясно, че капитанът на Ботев Пловдив ще подсили Славия

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес