Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Holiday Heroes с турнир по футбол през октомври

17 септември 2016, 16:04 часа • 987 прочитания

Фирми могат да запишат служителите си за участие до 25 септември в третия благотворителен турнир по мини футбол на Празничните герои, който ще се проведе на игрищата на „Мусагеница Спорт“.

„Спортувай с мисия“ продължава на 15 и 16 октомври с турнир по мини футбол между компании. Holiday Heroes отново дават възможност на социално-отговорните фирми да запишат представителен отбор със свои служители, които обичат да играят футбол, като по този вълнуващ начин помогнат на хиляди семейства в нужда, докато си правят тим билдинг.

Празничните герои организират състезанието за трети пореден път, като тази година отново ще се проведе с любезното домакинство на „Мусагеница Спорт“, на ул. Пловдивско поле. Всяка фирма-участник може да се включи в двудневния турнир, като излъчи представителен отбор, в който има шест състезатели, нейни служители.

За да се запишете, може да попълните формата за участие на https://holidayheroes.bg/football/ или да се свържете с представител на Holiday Heroes - Венета Станева (+359 886 494 344, v.staneva@holidayheroes.bg ).

Вижте специалното интервю с легендата на българския футбол, Димитър Пенев, след миналогодишния ни турнир: https://www.youtube.com/watch?v=Z4rLW94VQSs

С таксата за участие на всяка компания, Holiday Heroes ще закупи продукти за празничните пакети, които ще зарадват хиляди семейства в нужда за Коледа 2016.

Повече информация можете да намерите на: https://holidayheroes.bg/football/

Румен Скрински
Румен Скрински Отговорен редактор
Новините днес