Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Херо на изпроводяк: В България трябва да играеш с нечестни средства

31 май 2023, 22:06 часа • 2375 прочитания

Треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров бе бесен след изпадането на неговия тим във Втора лига. Той сподели, че най-вероятно това е последният му мач начело на „соколите“ и допълни, че у нас, за да спечелиш нещо или да останеш в елита трябва да играеш с нечестни средства.

Димитров също така допълни, че в Спартак е имало хора от ръководството на клуба, които са искали „соколите“ да изпаднат от Първа лига. Той обаче не спести похвалите си за спонсора на варненци и допълни, че отборът може много бързо да се върне в елита.

Димитър Димитров - Херо изрази съжаление, че въпреки победата на Спартак Варна над Септември София отборът му изпада от...

Posted by FC Spartak Varna, ФК Спартак Варна on Wednesday, May 31, 2023

„Изпадат двата отбора, които единствени в тази група играха честен футбол. За съжаление в България, за да спечелиш нещо и да останеш трябва да играеш с нечестни средства. Не влязохме в схеми и затова изпадаме“.

„За мен това най-вероятно е последния мач в Спартак. Моят договор свършва, нямам и предложение за оставане, а и да имах, аз имам доста неща, които не приемам в управлението, така че това е моят последен мач във Варна. Инфраструктурно всичко е точно“.

„Клубът има прекрасен спонсор в лицето на господин Николов. Но още в началото имаше бойкотиране на клуба и има хора в ръководството, които искаха Спартак да не остане в елита. Ако този отбор се запази, може да се върне като валяк в А група“, каза Херо.

По-рано днес Спартак Варна победи Септември в предпоследния кръг на Първа лига.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес