Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Херо: Левски може да се бори с Лудогорец за шампионската титла

13 август 2024, 15:55 часа • 793 прочитания

Един от най-добрите български треньори - Димитър Димитров, даде интервю, в което заяви, че Левски може да се бори за шампионската титла с Лудогорец. Херо отбеляза по-слабите противници на "сините" до момента, но не скри добрата си оценка за представянето на столичния гранд.

Левски и Лудогорец ще спорят за титлата в Първа лига?

"Лично мен "сините" не ме изненадват. Защото те почти запазиха състава си и успяха да надградят. Смятам, че като потенциал и възможности съвсем спокойно Левски може да се бори с Лудогорец за шампионската титла тази година", заяви Димитров пред колегите от "Тема Спорт".

ОЩЕ: Становища на Левски и ЦСКА не стигат: БФС (засега) не може да реши за Вечното дерби

Пас към миналото

Без генерални оценки, но Левски може да се бори за нещо голямо

"Все още не бива да даваме генерални оценки, защото отборите, с които игра Левски, не са от водещите. Но това, което показа като продукция, е добро за момента. Искам да ги видя срещу тимове като Лудогорец, Ботев Пловдив, Черно море и другите силни, тогава да си направя съответните изводи за потенциала. Мисля, че не се самозалъгвам, и смятам, че той е добър. И ще има възможности тази година да се бори за нещо голямо", твърди Херо.

Лудогорец се надскочи срещу Карабах

Според него победата на Лудогорец над Карабах не може да се нарече очаквана на база на това, което показаха "орлите" като продукция в предишните си гостувания – срещу Динамо Батуми и Динамо Минск. "Много малко хора са очаквали нашият шампион да спечели в Баку. Но на фона на играта смятам, че успехът бе напълно заслужен. В този мач те надскочиха с много моментното си състояние", смята Димитър Димитров.

ОЩЕ: "Батман" Сангаре разкри рецептата за головете си и каза кой е "спусъкът" в Левски (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес