Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Хапливи" транспаранти от агитките на ЦСКА и Локо София срещу БФС (СНИМКИ)

22 октомври 2023, 01:22 часа • 7475 прочитания

Призивът на бившия футболист Бойко Величков за скандирания "Оставка" в 18-ата минута на двубоите от efbet Лига набира все по-голяма популярност. В съботния ден това се случи в мачовете Ботев Враца - Ботев Пловдив, Локомотив София- ЦСКА 1948 и Пирин Благоевград - ЦСКА. Моментът бе избран като символ на 18-годишното управление на Българския футболен съюз.

Феновете на Локо София "захапаха" БФС

Феновете на столичните "железничари" издигнаха и транспарант, който гласеше: "Мачове по обед в работни дни, а Литва в събота вечер ни го наби". Гостуващите привърженици пък носеха плакат, на който се вижда логото на БФС и думите: "Пускай Преслава".

ОЩЕ: АНКЕТА: Кой е виновен за кризата в националния отбор по футбол?

Локомотив София транспарант

Агитките на ЦСКА и Пирин дружно хулеха БФС

Организираните запалянковци на ЦСКА бяха поредната агитка в страната, която се включи в кампанията за искането на оставки от ръководството на родната централа. На стадион "Христо Ботев" към тях се присъединиха и феновете на Пирин. Всички заедно няколко минути пяха и скандираха против шефовете на Съюза.

Посланието на "червените"

"Неефективни школи, рухнали и празни стадиони, импотентен национален отбор - 478 дни срам и позор", гласяха транспарантите, които издигнаха "армейците" по време на мача, завършил с обрат и победа за техните любимци.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Втората цедка на Кръстаич и БФС

 ЦСКА фенове БФС транспарант

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес