Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Грандиозно: ЦСКА се прицели в играчи от немската Бундеслига и френската Лига 1!

21 октомври 2024, 15:10 часа • 703 прочитания

Ръководството на българския гранд ЦСКА има амбицията да привлече един или двама футболисти от топ 5 първенствата на Европа, съобщава Sportal.bg. "Червените" са се насочили към играчи от немската Бундеслига и френската Лига 1, които евентуално да бъдат привлечени през идния зимен трансферен прозорец.

ЦСКА привлича двама играчи от топ 5 първенствата на Европа

На "Армията" искат да вземат доказани играчи, които да поведат отбора напред. Интересът към двамата футболисти, играещи в Бундеслигата и Лига 1, датира още от това лято. Сега ръководството вярва, че може да завърши положително преговорите за тях и да ги доведе в България.

Александър Томаш

"Червените" искат още авторитети след Лиъм Купър

Припомняме, че през лятото ЦСКА привлече един авторитетен футболист в лицето на Лиъм Купър, който има много солиден опит във Висшата лига. Той дори получи капитанската лента в мача срещу Левски, като вероятно се превърна в капитана на "червените" с най-малко игрови минути за клуба.

Сега ЦСКА иска да доведе още авторитетни футболисти, но за целта трябва да им обещае участие в евротурнирите. На този етап тази задача изглежда трудно изпълнима, тъй като резултатите на отбора са под всякаква критика. Пътят към Европа е възможен и през спечелване на Купата на България.

За да привлече тези двама играчи, ЦСКА трябва серизно да развърти метлата на "Армията", като по последни информации се смята, че "червените" ще се разделят с 6 до 9 футболисти през зимата.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес