Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Голмайсторът на Левски: Трябваше да вкараме по-рано, липсваше концентрация (ВИДЕО)

07 октомври 2023, 17:10 часа • 1413 прочитания

Голмайсторът на Левски във Вечното дерби срещу ЦСКА от 13-ия кръг на Първа лига - Роналдо, даде своето мнение след двубоя. Според крилото "сините" е трябвало да отбележат по-рано в срещата. Бразилецът отличи липсата на концентрация в своя отбор.

Според Роналдо Левски е трябвало по-рано да реши мача

"На първо място искам да благодаря на Господ. В крайна сметка не се получиха контузии, каквито стават в такъв мач. Направихме добър мач, имахме възможности, трябваше да решим по-рано мача. Щастлив съм за гола, важно е да вкарваш. Но в крайна сметка предпочитах да излезем с три точки и победа, отколкото с мой гол", започна Роналдо за хикса между Левски и ЦСКА.

ОЩЕ: Вечното дерби: Ранен фен, провокативни транспаранти и мащабна хореография (ВИДЕО)

Левски ЦСКА

"Можех да вкарам втори гол"

"Има още много до края на шампионата. Всеки ще губи и ще печели точки до края. Трябва да приемем случилото се. Трябва да се борим. Разбира се, че можех да вкарам и втори гол, преодолях защитника, можех да вкарам. Този път не можах, това също е част от играта - срещу Хебър и Апоел вкарах в последната минута", смята бразилецът.

Крилото отличи липсата на концентрация в редиците на Левски

Трябва да си отдаден в дербито, липсваше ни гола, малко концентрация не ни достигна. Ще натрупаме и повече опит и повече тренировки, всичко ще си дойде на мястото", завърши футболистът на Левски.

ГАЛЕРИЯ ОТ ВЕЧНОТО ДЕРБИ МЕЖДУ ЦСКА И ЛЕВСКИ

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес