Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Голмайсторът на Хебър: Имаше игра с ръка при попадението на Левски (ВИДЕО)

04 септември 2023, 15:06 часа • 3688 прочитания

Голмайсторът на Хебър Пазарджик от началото на сезона - Георги Николов, спечели приза за най-добър футболист на седмия кръг от efbet Лига. Тогава нападателят реализира хеттрик срещу Локомотив Пловдив, но "гробарите" загубиха в уникален мач. Младежкият национал на България смята, че е имало игра с ръка при попадението на Левски срещу пазарджиклии.

Коментар за спечеления приз

"Благодаря на всички гласували за мен и на моя отбор, без който нямаше да съм тук. Не ми е първият хеттрик, в юношеските гарнитури съм вкарвал дори повече голове в един мач. Посещавам головете на моето семейство, винаги, те са моята подкрепа", разкри Николов.

Как се чувства Георги Николов в Хебър

"За мен е важно да съм вътре на терена, централен нападател е най-подходящата за мен позиция, но треньорът преценява. Вижте отскоро съм в Хебър, гледам да се разбирам с всички момчета. От самото начало мога да взаимодействам добре с тях на терена и извън него", допълни той.

ОЩЕ: Любо Пенев съсипа от критики съдията и намеси собственика на Локо Пловдив (ВИДЕО)

"Игра с ръка при гола на Левски"

"Вчера, можеше да се преразгледа ситуацията. Според нас имаше игра с ръка при гола на Левски. Не за първи път се случва това, да не преглеждат ситуации при гол на противника. Продължаваме напред", смята нападателят на Хебър Пазарджик.

За системата ВАР и работата с Любо Пенев

"Мисля, че трябва да бъде равностойно спрямо всички клубове, каквото за едните, такова и за другите. В някои ситуации мисля, че трябва да бъде по-справедливо, спрямо нас. Аз съм прекалено млад, в момента съм концентриран върху престоя си с Хебър, тренирам всеки ден и искам да се развивам. Щастлив съм, че мога да работя под ръководството на Любослав Пенев. Изключителен професионалист е, видял е много във футбола. Щастлив съм, че мога да науча много от него", завърши Георги Николов.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес