Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Голмайсторът на ЦСКА: Феновете ни искат да убием ЦСКА 1948

08 март 2023, 14:46 часа • 1108 прочитания

Голмайсторът на ЦСКА Дюкенс Назон говори пред медиите днес преди много важния мач на „червените“ срещу ЦСКА 1948. Нападателят стори това по време на награждаването си за „Най-добър футболист“ на 20-ия кръг в родното първенство. Назон сподели, че феновете на ЦСКА искат той и съотборниците му да „убият“ съперника си и допълни, че голямата му мечта е да спечели титлата с „армейците“.

Назон допълни, че отборният дух е най-силното оръжие на „червените“ и засипа с похвали треньора на тима Саша Илич, който според него е обединителната фигура в отбора. Нападателят също така призна, че останал впечатлен от публиката на ЦСКА в последните две домакинства на тима.

„Много съм щастлив, че спечелих тази награда. Надявам се да спечелим още награди като тази целият отбор. Дано вземем по-добрата награда с ЦСКА – титлата. Това е моята мечта. Играем за това. Надявам се серията ми от голове да продължи възможно най-дълго. Някои път головете идват, друг път - не. Ще дам максимума до края на сезона да вкарам възможно най-много голове за ЦСКА”.

„Българското първенство е силно. Може би изглеждам здрав, но не обичам единоборствата, а тук има много. Лигата е добра – Лудогорец, Левски, ЦСКА 1948, Ботев Пловдив, определено има много добри отбори. Най-силният ни аргумент за спечелването на титлата е отборът, трябва да сме заедно. Това е най-доброто ни оръжие – отборният дух. Треньорът вярва в нас, в тима. Когато не играем добре или се отклоним от указанията, е много строг. Много е честен с нас. Дава ни дух на отбор“.

„Нашата нагласа за мача с ЦСКА 1948 е същата като при другите срещи. Може би малко повече от обикновено, защото феновете искат да ги убием. Трябват ни феновете. Те ни подтикват да играем. Трудно е да завършим сезона, много сме близо до другите отбори. Шоуто, което направиха, беше невероятно по време на миналия мач. Никога не съм виждал подобно нещо по време на мач. Показах го и на моите приятели“.

„Искам да спечеля всичко – да играя квалификации за Европа, за Шампионска лига, да спечелим Купата на България, титлата. Затова играем в ЦСКА. Винаги е добре да представяш родината си. В този момент играем за титлата“, каза Назон.

Днес кметът на Бистрица пусна специално писмо до БФС свързано с провеждането на мача между двата тима.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес