Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Героят за ЦСКА: Ако бях с бял екип, щях да съм много ядосан на рефера (ВИДЕО)

28 май 2023, 01:11 часа • 4177 прочитания

Капитанът на ЦСКА - Юрген Матай, даде своето мнение след минималния успех на "червените" срещу Локомотив Пловдив. Централният защитник се превърна в герой за „армейците“, тъй като отбеляза единственото попадение в срещата. Той не скри, че ако е бил с бял екип, щял да се ядоса на рефера.

„Мисля, че срещу Локомотив Пловдив винаги е трудно. Имахме възможност да вкараме поне още един гол. Беше трудно до последната минута. Имахме късмет с някои решения. Мисля, че през първата част имахме пълен контрол. Трябваше да се възползваме от това. И през втората част, когато страдахме, все още имахме шансове да вкараме. Момчетата отпред работят усърдно, щастлив съм с тях, тяхната задача е трудна – да вкарват голове“, започна Матай.

ОЩЕ: Две дузпи осигуриха ценен успех на Пирин срещу Ботев Враца в битката на дъното (ВИДЕО)

Имаше много мачове, в които играхме по-слабо от днес, страдахме повече от днес, но печелихме. Това е заради характера. Искаме да се борим един за друг - това е най-силното ни качество. Ако бях с бял екип, щях да съм много ядосан на рефера. За мен е 1:1 - имаше ситуация и с Махмутович. Имаше много други ситуации, в които съдията беше срещу нас. Щастлив съм от рефера днес. В много случаи играхме срещу съдиите. Ако няма дузпа за нас, няма и за тях" допълни той.

"Днес беше страхотен пример. Ние имаме трудни мачове и Лудогорец има трудни мачове. Те ни преследваха много време, сега ние ги преследваме и напрежението е пред тях. Сезонът не е приключил все още“, завърши капитанът на ЦСКА.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес