Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Генчев съжалява само за едно от мача с Арда, отличи какво правят всички гостуващи отбори на "Герена"

29 септември 2024, 22:37 часа • 726 прочитания

Наставникът на Левски Станислав Генчев остана доволен от победата над Арда Кърджали с 2:1 на "Герена", но съжали, че неговият тим е допуснал първи гол на свой терен от началото на сезона. Генчев смята, че до попадението в тяхната врата се е стигнало след леко разконцентриране, което веднага е било наказано от гостите.

Левски бе наказан за разконцентриране

Освен това Генчев даде и отличителна черта на всички отбори, които гостуват на Левски на "Герена". И това е, че гостуващите тимове прибягват до системи с трима централни бранители. Треньорът припомни, че не само Арда, но и отборите на Хебър, Крумовград и Ботев Враца също са излезли с подобни формации.

"Мачът го започнахме по най-добрия начин. Като цяло нещата стояха добре до момента, в който допуснахме грешка при гола. И бяхме наказани. Там имаше леко разконцентриране. През цялото второ полувреме имахме пълен контрол и бяхме наградени с второ попадение. Единственото, за което съжалявам, е, че за първи път допускаме гол на нашия стадион и че не постигнахме по-изразителна победа", каза Генчев.

Станислав Генчев

Станислав Генчев е подготвял "сините" за мач срещу трима централни защитници

"През цялата седмица се подготвяхме за игра с трима централни защитници. Всичките ни домакински мачове дотук срещу Хебър, Крумовград, Ботев Враца и Арда са срещу подобна постройка с трима централни защитници. Не е проблем за нас, ние можем да играем срещу всяка система. И както виждате, обикновено срещу такива системи излизаме победители.

Благодаря за подкрепата на нашите фенове. Те са нашият 12-и играч. Това ни дава голямо предимство", добави още треньорът на Левски пред Diema Sport. Как задна ножица изведе Левски до победата срещу Арда, четете в репортажа от мача на Actualno.com!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес