Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Гаджев призна: Може да остана в Левски

14 юни 2014, 09:17 часа • 5729 прочитания

Владимир Гаджев призна, че е близо до оставане В Левски. Полузащитникът има договор с клуба до края на месеца и опитва да си уреди трансфер 6 чужбина. На този етап обаче офертите не задоволяват изискванията на национала. 26-годишният футболист води самостоятелна подготовка. Той на няколко пъти се появи на "Герена" по време на заниманията на първия тим, но предпочете да тренира във фитнеса.

"Още няма развие около моето бъдеще. Отказах няколко оферти от чужбина, които според мен не бяха добри. Все още изчаквам, за да видя какво да правя. Неведнъж съм казал, че имам желание да продължа зад граница. Ще видим какво ще се получи. Няма как да се случи да отида в някое слабо първенство, това никога не е било вариант. Не отхвърлям възможността да продължа на „Герена". Освен това съм говорил по тази тема с Георги Иванов. Така че няма проблем. Ако не получа оферта, на която да ме устройват финансовите параметри... Левски никога не е затворена страница. Надявам се до края на месеца да стане ясно къде ще играя. Има не малко конкретни неща, но трябва да преценя какво да правя. Най-важното е да съм здрав и в добро функционално състояние. Надявам се всичко да се нареди", каза пред "Тема Спорт" халфът.

Гаджев е отклонил предложения от Ботев (Пд) и Лудогорец. Националът коментира и сериозните промени на „Герена". "Това е решение на Георги Иванов. Той е човекът, който определя какво ще се случва, и го прави за доброто на клуба. Времето ще покаже. Със сигурност ще трябва да се изчака определен период и нещата няма да се станат като с магическа пръчка. Така че трябва търпение, време и вяра в отбора и в управата. Казал съм си моето мнение относно това кои футболисти трябва да играят в Левски. Колкото повече българи и по-класни чужденци, толкова по-добре за клуба и първенството", завърши полузащитникът.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес